ΣυνταγέςΠαστέλι

07/02/2019operator

Παστέλι.

Υλικά

  • 400 γραμμάρια μέλι θυμαρίσιο
  • 400 γραμμάρια σουσάμι
  • Μισό λεμόνι (το ξύσμα )

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το μέλι και την τοποθετούμε στη φωτιά. Αφήνουμε να βράσει μέχρι η θερμοκρασία του να φτάσει στους 125◦C – 130◦C. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το σουσάμι και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και απλώνουμε το μείγμα σε χονδρό νάιλον ή κατά προτίμηση σε μία επιφάνεια σιλικόνης. Το καλύπτουμε με άλλο ένα νάιλον ή επιφάνεια σιλικόνης και πιέζουμε με έναν πλάστη έτσι ώστε το παστέλι να αποκτήσει πάχος 1 εκ. Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε κομμάτια στο σχήμα που θέλουμε. Τα διατηρούμε μέσα σε κουτί, μακριά από υγρασία ή τα τυλίγουμε με σελοφάν.

 

 

 

 

 

operator

Αναζήτηση παραγωγού

Συμπληρώστε την ποικιλία ή τον παραγωγό και ανακαλύψτε τη δύναμη του OlaMeli.gr

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Explore

Users

Bello

Back to Bello home

Μια παραγωγή της interTEN

Back to Bello home

Copyright by Bold Themes. All rights reserved.

Login

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Already have account?

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.