: Εξασκώ την μελισσοκομία στον νησί μου στην Νάξο με το υπέροχο κλίμα, το γεωγραφικό ανάγλυφο και την πλούσια χλωρίδα. Το μέλι που παράγω είναι αμιγές θυμαρίσιο. Η περιεκτικότητά του σε γυρεόκοκκους θυμαριού είναι κάθε χρόνο μεγαλύτερη του 90%. Αυτό βγαίνει από τις εξετάσεις που κάνω κάθε χρόνο στα ανάλογα εργαστήρια της Ελλάδος. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2019 σε διαγωνισμό γευσιγνωσίας, που έλαβα μέρος, το μέλι μου πήρε το χρυσό μετάλλιο.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.